marți, 1 aprilie 2014

Un remediu pentru mediu

Voluntarii Europe Direct au ieșit ieri la plantat



Andreea Dinu
Georgiana Simion
clasa a XI-a, C.N. Ion Ghica)

Ieri, zeci de elevi din Târgoviște au dat o mână de ajutor la conservarea mediului înconjurător. Voluntarii au pus mâna pe caze și au plantat zeci de copaci în comuna Ulmi. Acțiunea a fost organizată de Centrul Europe Direct în parteneriat cu Direcția Silvică Târgoviște. 

Animați de spiritul de echipă, voluntarii Centrului, împreună cu elevii Liceelor Tehnologice „Voievodul Mircea” și „Ion Ciorănescu” din Târgoviște, și-au luat munca în serios și s-au organizat într-un act plin de energie și inițiativă.

„Suntem mândri de noi. În fiecare an, pădurea asta va crește și fiecare pomișor plantat va fi mândru că ne poartă numele. Dacă în doar câțiva ani am realizat tot ceea ce este aici, ne angajăm cu seriozitate în a face tot ceea ce putem să extindem pădurea și să ajutăm natura așa cum merită!”, spune Andreea, voluntar al Centrului Europe Direct.

Obosiți, dar totodată mulțumiți de munca depusă, voluntarii s-au gândit și la alte acțiuni de plantare care se vor desfășura în viitorul apropiat. „Împreună, putem să găsim un remediu pentru mediu”, declară Ionuț, un tânăr încântat de participarea la acțiunea de ieri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu