duminică, 13 aprilie 2014

Să ne cunoaștem: Georgiana Grigore, personaj principal în povestea propriei vieți

Cu zâmbetul mereu pe față și cu chef de călătorie în orice moment!

Georgiana este fata pe care o găsești la bibliotecă sau acolo unde se organizează orice excursie. Pasionată de romanele dramatice și romantice, încearcă să creeze și ea micile ei drame pline, uneori, de romantism. „Dacă nu e dramă, nu e dragoste; acolo unde este dragoste, există însă și dramă”, spune Georgiana. 
Urăște plictiseala, deși, uneori, o prinde și pe ea din urmă. Soluția pe care o găsește atunci nu este alta decât scrisul de RPG-uri (Live Action Role Playing Game). „Mereu scriu cu plăcere un RPG, este interesant să scrii o poveste care nu știi cum se va termina sau în care nu știi ce va urma în clipa următoare. Trebuie să te adaptezi mereu la ceea ce                      a scris colegul tău”, explică adolescenta.

Învață la Liceul I.H. Rădulescu și are o relație strânsă cu colegii. Georgiana crede cu tărie că acest liceu i-a fost predestinat, întrucât își adoră diriginta și îi place stilul în care profesorii predau, iar ea nu face altceva decât să învețe cu plăcere. Mai mult, la acest liceu ea și-a făcut o prietenă foarte bună, la care ține enorm. „Nu ai nevoie de o sută de prieteni falși atâta timp cât ai unul singur adevarăt”, spune Georgiana.

Dorește, mai mult decât orice, să cunoască o mulțime de persoane, să călătorească în toată lumea și să devină un jurnalist ce, într-o bună zi, va publica o carte. Motto-ul ei este: „Trăiește clipa ca și când ar fi ultima, nu știi niciodată ce îți aduce ziua de mâine”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu