miercuri, 9 aprilie 2014

Primăvara cărților la Târgoviște! Pasionații de lectură s-au bucurat, timp de 3 zile, de o expoziție de carte cu vânzare

Andreea Dinu
(clasa a XI-a, C.N. Ion Ghica)

Iubitorii de lectură târgovișteni au avut la dispoziție 3 zile pentru a participa la expoziția de carte organizată de Librăria Okian în parteneriat cu Universitatea Valahia Târgoviște. Standul a fost amplasat în incinta Bibliotecii Multimedia a Universității.



Tinerii, curioși să descopere noi lecturi de vacanță, au putut să răsfoiască în voie cărțile expuse, marea majoritate în limba engleză, ba chiar au achiziționat auxiliare și operele ale marilor clasici. Vedeta standului a fost manualul „MyGrammarLab” care cuprinde toate teoriile necesare învățării limbii engleze, cu o serie de 1000 de exerciții și un cod unic existent pe prima pagină cu care poți accesa o platformă on-line care îți pune la dispoziție alte materiale ajutătoare. 

În preferințele tinerilor, s-au aflat și vestitele cărți ale scriitorului John Green, cele mai vândute și captivante bestseller-uri în rândul adolescenților. „A fost foarte interesant. Oriunde sunt cărți, acolo sunt și eu. Inițial, mă așteptam la mai multe cărți, dar am avut de unde să aleg. Am plecat acasă cu o nouă listă de cărți, dar și cu „Let it Snow” a lui John Green. De abia aștept să o citesc!” a declarat Adina, o tânără prezentă la expoziție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu