vineri, 27 mai 2016

Elevii dâmbovițeni învață de la oamenii de succes cum să-și construiască viitorul

Consiliul Elevilor Dâmbovița a organizat astăzi cea de-a treia ediție a programului „Învață de la oamenii de succes cum să-ți construiești viitorul!”


Camelia Brăjboiu, Gabriela Ganea



De data aceasta Consiliul Elevilor l-a avut alături pe absolventul Universității Politehnice, Ioan Cosmin Radu, actual inginer Microsoft. Scopul evenimentului a fost acela de a răspunde curiozităților elevilor pasionați de IT ce vor să urmeze o carieră în acest domeniu.

Elevii i-au adresat întrebări legate de interviul de angajare în compania Microsoft, de modul în care se lucrează în renumita companie și de motivul care l-a determinat pe acesta să aleagă lumea IT. „Am ales acest domeniu pentru că este foarte interesant. În cazul în care la un moment dat voi avea posibilitatea să-mi schimb domeniul, voi alege să fac ceva tot în IT, dar diferit. Am considerat că este un domeniu foarte flexibil și ăsta a fost un lucru foarte important în decizia mea de a urma o facultate IT”, a declarat Ioan Cosmin Radu.

La prima ediție a programului "Învață de la oamenii de succes cum să-ți construiești viitorul!", invitatul a fost profesorul universitar de istorie Silviu Miloiu, iar invitata celei de-a doua ediții a fost soprana Felicia Filip.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu