sâmbătă, 5 aprilie 2014

Să ne cunoaștem: Andreea Dulamă, sau ce înseamnă să trăiești cu adevărat

„Ştii cine eşti? Care sunt visurile tale? În ce crezi cu adevărat? Oare fiecare dintre noi avem un destin, un scop, un țel pe această planetă locuită de 6 miliarde de suflete?”
Întrebările acestea i-­au sunat în cap Andreei ani de zile, uneori au derutat-­o, alteori au ajutat-­o să se descopere, iar în final au definit-­o, au făcut- o să creadă cu tărie în ele. Lumea este un mister. Oamenii sunt extrem de complicaţi şi de diferiţi: gândim diferit, reacţionăm diferit, iubim diferit. Pentru unii, lucrurile materiale înseamnă totul. 

Andreea adesea se întreba de ce nu toată lumea apreciază aşa cum ar trebui frumuseţea interioară? De ce trebuie să primeze răul? Nu a găsit răspunsul nici până în ziua de azi, când se află în ultimul an de liceu. 
La o scurtă privire, Andreea este extrem de sigură pe ea, este puternică şi dă impresia că nimic nu o poate doborî, însă ochii o trădează. Jucăuşi şi energici, îşi păstrează frumuseţea copilăriei din vremea când credea că Albă-­ca-Zăpada există într-un tărâm îndepărtat şi că bunătatea piticilor au salvat-­o. Firea libertină şi curajul le-­a moştenit de la tatăl ei, iar naivitatea şi firea copilăroasă de la mama sa. Ceea ce o defineşte cu adevărat este dorinţa de a crea, de a nu stagna niciodată şi setea de informaţii. Are principii bine tipărite în minte pe care nu le-­ar încălca în niciun context. 

Ea ştie ce înseamnă să trăieşti cu adevărat, învăţându-­i şi pe ceilalţi. Pentru ea, viaţă înseamnă să râzi, să plângi, să iubeşti, să ierţi...TU ŞTII CINE EŞTI?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu