miercuri, 7 mai 2014

Victorie dramatică pentru CSM Târgoviște în cel de-al treilea meci al Finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin

Roxana Cotorogea
(clasa a IX-a, C.N. C-tin Cantacuzino)

Cel de-al treilea meci al finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin a fost o încercare pentru echipa CSM Târgoviște. Tinerele jucătoare s-au ridicat la așteptările publicului în acest meci, cu un scor ce a ținut sala cu inima la gură până la final: 67-67 la capătul timpului regulamentar de joc, și am avut parte de prelungiri. După sfertul suplimentar de 5 minute, scorul s-a înclinat în favoarea CSM-ului, care a învins cu scorul de 78-75.

Lupta împortriva echipei Universitatea Goldiș ICIM Arad s-a ținut acasă la CSM Târgoviște, într-o Sală a Sporturilor arhiplină. "Au fost momente în care am crezut că nu vor putea recupera diferența, însă jucătoarele noastre sunt ambițioase. De această dată ne-au adus victoria. Acum putem pleca cu zâmbetul pe buze. Felicitări și baftă maximă mâine seară!" declara aseară un suporter CSM. 

Echipa târgovișteană se îndreaptă, astfel, cu pași repezi, spre un nou titlu de campioană a României. Meciul 4 al Finalei se va disputa astăzi, tot la Târgoviște, de la ora 20.15 și va fi transmis de DigiSport 3.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu