joi, 8 mai 2014

“Alo! Parlamentul European? Aici cetățenii europeni!”

Ziua Europei, sărbătorită de către liceenii târgovișteni

Cristian Bănulescu

Tradiția continuă și anul acesta la Centrul Europe Direct Târgoviște, cu un nou complex de concursuri în onoarea Zilei Europei. 11 echipaje formate din câte 5 elevi de la liceele din județ s-au înscris în competiția de mâine, pentru a câștiga premiile puse la bătaie de către organizatori.





După cum deviza Uniunii Europene spune “Unitate în diversitate”, concursul aduce împreună țările membre, pentru a sărbători cum se cuvine Ziua Europei. Fiecare liceu va reprezenta câte o țară, stabilită în urma unei trageri la sorți. Probele vor începe cu prezentarea țărilor, vor continua cu un test de cultură generală și se vor încheia cu evaluarea standurilor. De asemenea, vor fi și probe sportiv-distractive care vor destinde atmosfera. Prestația echipelor va fi jurizată de către o comisie formată din bibliotecari din județ.

Pe parcursul competiției, voluntarii Centrului Europe Direct îi vor invita pe concurenți, dar și pe susținători, să participe la Tombola Europeană - „Te implici și câștigi!”, unde vor avea șansa să câștige tot felul de premii. 

„Anul acesta, s-au înscris 11 echipaje care aspiră la premiile noastre. Fie ca cei mai buni să câștige!”, a declarat Vlăduț Andreescu, managerul Centrului Europe Direct.

Liceenii dâmbovițeni și toți cei interesați de aceste manifestări sunt invitați să-și susțină echipa favorită, mâine, între orele 10:00-13:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu