vineri, 23 mai 2014

Atelierul de Jurnalism, la Seara de Carte Târgovişte

“Piercing”, de Ryu Murakami, a fost prezentat la Seara de Carte de cursanta Atelierului de Jurnalism, Georgiana Grigore


Cristiana Preda
(clasa a X-a, C.N. Ien. Văcărescu)

Aproximativ 20 de tineri iubitori de lectură au participat, aseară, la a treia ediţie a Serii de Carte
desfăşurate în cadrul Bibliotecii Judeţene “Ion Heliade Rădulescu” din Târgovişte. Cursanta Atelierului de Jurnalism, Georgiana Grigore, a prezentat romanul psihologic “Piercing”, scris de renumitul autor japonez Ryu Murakami.


Evenimentul s-a dovedit a avea un real succes, cei peste 20 de participanţi s-au cunoscut şi au făcut schimb de opinii pe baza prezentării realizate de Georgiana. Roxana Eremia, organizatoarea Serii de Carte de la Târgovişte, s-a declarat fericită că această activitate devine din ce în ce mai populară. “Am început să particip la astfel de întâlniri la Braşov, iar când am revenit în oraşul meu natal - Târgovişte - am ţinut cu tot dinadinsul să aduc şi aici bucuria discuţiilor despre citit“, a declarat aseară Roxana.

Romanul “Piercing” îl are ca personaj principal pe Kawasima Masayuki, un tată ce se confruntă cu ciudatul implus de a-şi înjunghia copilul, aducându-şi aminte de traumele prin care a trecut în timpul adolescenţei sale. Aici găsiţi recenzia cărţii, în întregime.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu