sâmbătă, 31 mai 2014

Arta urbană cucerește Târgoviștea!

Street Jam, mâine, la Târgoviște:  graffiti, BMX, live hip-hop și breakdance

Ștefan Khalil
(clasa a XI-a, C.N. C-tin Carabella)

Mâine va avea loc la Târgoviște un eveniment extraordinar, bikeri și grafferi din toată țara își vor măsura talentul într-un concurs organizat de Clubul Interact Târgoviște. Evenimentul se va desfășura pe parcursul întregii zile, în Parcul Mitropoliei, începând cu ora 11.00.


În ultimii anii, copiii au fost victime ale calculatorului, iar acest eveniment are scopul de a-i face pe tineri să uite măcar pentru o zi de tentația jocurilor, de navigatul pe internet și de alte tentații care le controlează viața pe zi ce trece mai mult. „Prin acest eveniment noi vrem să aducem o pată de culoare în orașul nostru și să facem în așa fel încât să le oferim târgoviștenilor un început de vară special”, spune Fatima Khalil, unul dintre organizatorii principali ai acestui eveniment. 

La eveniment și-au anunțat prezența și Sweet Damage Crew, una dintre cele mai apreciate echipe de graffiti din România, care au promis că vor impresiona publicul târgoviștean prin lucrările lor. Cei mai buni grafferi, câștigători mâine la Târgoviște, urmează să personalizeze trei microbuze ale companiei de transport local.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu