miercuri, 21 mai 2014

Să ne cunoaștem: Bogdana Dente, între complex și simplu

1,64 metri, ochelari și ochi negri. O figură veselă și un om pe care îl găsești în ambele extreme în ceea ce-i privește personalitatea. Bogdana e ba înțelegătoare, ba încăpățânată. Ba calmă, ba impulsivă. Ba excesiv de veselă sau enervant de seacă, ba blândă sau extrem de răutăcioasă. Niciodată pe calea de mijloc. 


Întotdeauna pune la suflet lucrurile mărunte, dar nu pune suflet unde știe că nu este cazul. Imposibil de posesivă, mergând infantil înainte, după premisa "Ce este al meu, este al meu!" Fidelă și dedicată oricărui tip de relație, hotărâtă, curioasă fără măsură. Adolescentul care face haz de necaz și haz de viață, în general. 

Bogdana ne-a mărturisit că ceea ce o definește este, de fapt, lumea din jur - persoanele pe care le are alături. Persoanele importante pentru ea, care scot la iveală tot ce-i mai bun. Prin prisma acestor persoane, ea vede tot ce o înconjoară mai clar și nu se lovește atât de tare de realitate. "Sunt o persoană sensibilă", spune ea, și continuă: "... dar sunt așa doar în fața celor care au vrut să mă cunoască cu adevărat''.

Baza morală a Bogdanei a dobândit-o de la mama ei, persoana care o inspiră cel mai mult, îi dă putere de muncă și o ambiționează. Bogdana este alter ego-ul mamei ei, fiind mândră de asta. Adolescenta și-a construit propria lume, iar când se simte amenințată de viață se ascunde în cochilia sa. Până la urmă, asta face orice persoană introvertită, explică ea. "Oamenii din jur pot avea multe păreri despre tine, dar ca să te descoperi pe tine trebuie să deschizi un pic ochii și să privești sinceritatea de pe fața lor atunci când vorbesc despre tine. De acolo, ți-e mult mai simplu să știi cine ești tu".

Bogdana crede cu tărie că nimeni nu este perfect și că există persoane care o acceptă și o sprijină exact așa cum e, cu defecte și calități.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu