miercuri, 12 martie 2014

Târgoviștenii au învățat cum să se elibereze de emoțiile toxice

Oana Stan

''Cum să te eliberezi de emoțiile toxice''. Aceasta a fost tema celei de-a patra ediții de Coaching în Târgoviște, care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, la Biblioteca Județeană Dâmbovița. Alina Goanță, lifecoach, i-a învățat pe participanți cum să se elibereze de emoțiile toxice prin diferite exerciții și discuții.

Pentru asta, ea a prezentat instrumentul de vindecare numit ''Călătoria'', al autoarei Brandon Bays, un trainer cunoscut în America și autoarea bestseller-ului cu același nume. Au fost prezentate exerciții de eliberare a emoțiilor toxice care ajută, printre altele, la dispariția blocajelor emoționale, a anxietății și a stresului, dar și la eliberarea din diferite tipare mentale și convingeri limitative și, nu în ultimul rând, la evoluția spirituală.

Invitații au vizionat un trailer al filmului ''Călătoria'' și au participat la diferite exerciții de conștientizare a emoțiilor, sub îndrumarea lifecoach-ului Alina Goanță. ''Prin întâlnirile de coaching pe care le coordonez în Târgoviște îmi doresc să ofer cât mai multor oameni un cadru care să îi susțină să se provoace pe ei înșiși, să se descopere tot mai mult, să îndrăznească să își dorească tot mai mult și să acționeze cu creativitate, curaj și perseverență în direcția a ceea ce își doresc'' - a declarat Alina.

Următorul eveniment de Coaching în Târgoviște va avea loc pe 3 aprilie, tot la Biblioteca Județeană.

Grupul de coaching și dezvoltare personală din Târgoviște este o inițiativă a școlii internaționale de coaching Noble Manhattan Coaching UK și are ca scop crearea unei comunități de oameni pasionați de acest domeniu. Întâlnirile organizate la Târgoviște au o frecvență lunară și se adresează tuturor celor interesați de propria dezvoltare personală și/sau profesională. Mai multe detalii găsiți aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu