miercuri, 15 aprilie 2015

Să ne cunoaștem: Ramona Dumitru, sufletul unui soldat creativ

În prezent este studentă la jurnalism. Dacă ai fi cunoscut-o cu un an în urmă ar fi fost greu de crezut. Atunci mintea ei era concentrată pe admiteri la academii de poliţie, armată sau dupa ceva timp avea ca “plan de rezervă” admiterea la Ştiinţe ale educaţiei. Însă, ceva a determinat-o să aleagă jurnalismul. Cum a ajuns să ia această decizie a fost o adevarata provocare, însă s-a dovedit a fi decizia corectă. “Nimic nu este întâmplător în viaţă” – spune Ramona.

O vezi întotdeauna cu zâmbetul pe buze şi foarte calmă. Îi place să cunoască oamenii din jurul său, vorbeşte şi este amabilă cu toţi pe care îi întâlneşte.
Glumeşte şi încearcă să creeze o atmosferă pozitivă, pentru a se simţi bine atât ea, cât şi persoanele din jurul ei. Îi plac provocările ce ţin de creativitate. In timpul liber citeşte, desenează, găteşte prăjituri sau confecţionează accesorii. Ea este persoana potrivită pentru activităţile ce implică multă răbdare. 

Însă, dacă ajungi să o cunoşti mai bine s-a întâmplat doar pentru că te-a lasat. Da, este creativă, are foarte multă răbdare cu oamenii din jurul său şi a ales să devină jurnalist. Pare descrierea unei persoane foarte sensibile, însă te înşeli. Nu o vei auzi niciodată vaitându-se sau plângând, parcă ar fi incapabilă să facă asta. Este în acelaşi timp realistă, raţională şi ştie exact ceea ce îşi doreşte. Urăşte minciuna, iar dacă ai nevoie de sfatul său, cu siguranţă va încerca să fie cel corect, chiar dacă este posibil să nu îţi placă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu