marți, 21 aprilie 2015

Să ne cunoaștem: Eusebiu Barbu, “vânătorul” de fotografii frumoase

Eusebiu este un tânăr de 15 ani, pasionat de fotografie și de electronică. Dacă stai de vorbă cu el, descoperi cu ușurință o fire deschisă, sociabilă, un tânăr inteligent, căruia îi place să ajute oamenii la nevoie. În timpul liber, Sebi (cum îi spun prietenii) se ocupă de fotografie, electronică și este și voluntar la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu.

Din pasiune pentru fotografie, adolescentul a inițiat și ideea de Târgoviștea la pas. "Târgoviștea la pas este o pagină de Facebook și un canal de Youtube care au rolul de a promova orașul prin intermediul fotografiilor și al videoclipurilor. Această pagină a fost creată în urma pasiunii pentru fotografie", spune Eusebiu.

Cât despre electronică, tânărului licean îi place să realizeze cât mai multe montaje electronice și să participe la cât mai multe concursuri în domeniu. Tot ceea ce știe pe această temă a învățat fie din cărți, fie de pe Internet.

Pasiunea sa pentru circuite electronice și "butoane" l-a propulsat și către un alt domeniu: chiar dacă este numai în clasa a IX-a, Sebi colaborează, pe parte tehnică, cu Televiziunea Columna. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu