miercuri, 11 februarie 2015

Valentine's Day: Cum alegem cadoul perfect

Valentin Constantinescu
(cls a X-a, Lic. I.H. Rădulescu)


Ne aflăm în așa-zisa "lună a iubirii", iar mulți dintre noi ne confruntăm cu aceeași problemă: cum alegem cadoul potrivit pentru persoana iubită. Pe internet găsim diferite idei despre tot felul de cadouri extravagante pe care le putem oferi în această zi; eu însă vă ofer un alt fel de abordare a problemei.


















Vom începe cu partea feminină.
Dacă prietena ta este o persoană care ține foarte mult la tine și nu se dă în vânt după lucruri foarte scumpe, acesta este un avantaj, deoarece poți opta pentru un cadou simbolic - cum ar fi două bilete la filmul ei preferat, o cină romantică într-un restaurant nu tocmai scump, un urs mare de pluș, sau pur și simplu un buchet mare de trandafiri și o cutie cu bomboane. Dacă prietena ta are însă așteptări mari de la tine, atunci vei avea o mică problemă, atât pe plan financiar, cât și în a alege ceva surprinzător. Îi poți oferi o excursie romantică într-o stațiune de munte, cu o cină la fel de romantică, poți să-i cumperi un obiect pe care și-l dorește demult, sau poți să-i oferi un telefon care știi că i-ar plăcea; bineînțeles, pe lângă toate acestea, nu trebuie să lipsească buchetul de flori.

De cealaltă parte, fetele pot alege cu mai mare ușurință un cadou pentru partenerul lor. Se știe că băieților din ziua de azi le face plăcere să arate bine oriunde, așa că poți să-i cumperi un papion sau o cravată, dacă știi că îi place să se îmbrace elegant. Altfel, nu poți niciodată da greș dacă îi cumperi un parfum; toată lumea știe că acestea sunt apreciate de bărbați. Dacă iubitul tău nu este unul pretențios și nu vrea nimic de la tine, îi poți face o felicitare spunându-i cât de mult îl placi. 

Nu uita, însă, oricare ar fi cadoul ales pentru Valentine's Day, că niciodată nu trebuie să lipsească... declarația de dragoste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu