marți, 5 mai 2015

„Colțul Creativ” se desfășoară în această perioadă la Târgoviște

Mălina Popescu (cls. a XI-a, C.N. Ien. Văcărescu)

Atelierul de Relații Publice și Publicitate „Colțul Creativ” se desfășoară, în această perioadă, la Moshu, pe Centrul Vechi din Târgoviște. „Colțul Creativ vine în întâmpinarea dorinței mai multor cursanți ai Atelierului de Jurnalism și Comunicare care au vrut să descopere un pic mai mult din acest domeniu. Așa că le-am oferit două luni în care descoperim împreună cum se creează imaginea unei companii sau a unui produs, cum se promovează aceasta și de ce mijloace dispunem pentru astfel de activități”, spune inițiatoarea proiectului, jurnalistul Alexandra Damian.

Totul este cât se poate de real, se pune accentul pe practică și nu pe teorie, tinerii putând să învețe despre departamentele de P.R. din marile companii și să descopere ce înseamnă concret să lucreze în acest domeniu. Mai mult, ei pregătesc deja un eveniment de anvergură care va avea loc la începutul lunii iunie a.c., pe Centrul Vechi.

La sfârșitul cursului, după ce fiecare își va fi luat rolul în serios, mândri de reușitele lor, participanții la Atelier vor primi și câte o „Diplomă de creativ”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu