miercuri, 29 octombrie 2014

Aur pentru „Economic”: 90 de ani de la înființarea Colegiului Economic Ion Ghica (galerie foto)

Georgiana Simion
(cls a XII-a, C.Ec. Ion Ghica)

Colegiul Economic Ion Ghica a sărbătorit astăzi 90 de ani de la înființare. Elevi, cadre didactice, direcțiune, foști profesori și generații trecute și-au dat întâlnire astăzi, pentru a sărbători împreună această zi importantă din istoria liceului.

Muzică, dans, teatru, ceremonii de premiere și standuri cu felicitări, icoane și alte confecții manuale realizate de elevi, puse în vânzare cu scop umanitar, au dat liceului un aer de sărbătoare, suprinzând și demonstrând încă o dată devotamentul elevilor și nu numai.


Surpriza zilei a fost, însă, premierea primei generații de „economiști”, generația de aur, și întâlnirea acestora cu generația actuală, după 45 de ani. Cu sufletele pline de emoție și cu bucuria revederii pe chipuri, foștii elevi și-au amintit de momentele hazlii din liceu, le-au dat sfaturi celor tineri și au ținut un moment de reculegere în memoria profesorilor și a colegilor plecați dintre noi.

„A fost un moment emoționant și sunt pe deplin onorat că i-am putut cunoaște pe acești oameni minunați. Sper din suflet ca peste 45 de ani să mă aflu pe scaunul unuia dintre ei, cu zâmbetul pe buze și lacrimi în ochi, retrăind un moment atât de deosebit”, spune Ionuț, elev în clasa a XII a.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu