vineri, 6 iunie 2014

Cursanții Atelierului aleg...

... vedeta TV preferată
Andreea Dinu
(clasa a XI-a, C.N. Ion Ghica)

Ne naștem, creștem și murim. Visăm, trăim, învățăm. Ne trăim viața cum știm mai bine. Ne inspirăm. Așa am reușit să pătrund în lumea Andreei Esca, unul dintre cele mai răsunătoare nume din televiziune. A avut un vis care treptat a devenit realitate. Drumul a fost plin de obstacole, însă a ajuns acolo unde inima a ghidat-o: în fața camerei de luat vederi. Ajunsă pe scaunul din fața pupitrului de știri, devine o altă persoană. Este de o eleganță aparte, serioasă și atentă. Iubește ceea ce face, iar asta se vede din munca ei, realizată cu mult drag. Este omul potrivit la locul potrivit. 
De ce o admir? Pentru că este o femeie puternică, o femeie care a învățat să-și împlinească visele și să lupte pentru realizarea lor.
---------------------------

Georgiana Grigore
(clasa a X-a, Lic. I.H.Rădulescu)

Lee Min Ho este un actor, fotomodel și cântăreț sud-coreean. Și-a găsit un loc în lumea televiziunii încă de mic, iar acum este unul dintre cei mai căutați actori ai Asiei. Deși are doar 25 de ani, se mândrește cu popularitatea care l-a prins de mâini încă din 2008, când a primit rolul principal în serialul Boys Over Flowers. Dacă ar fi ceva de invidiat mai mult decât talentul său, cu siguranță ar fi vorba de înălțimea pe care o are și de milioanele de fani cu care își face partenerii invidioși.

------------------------------

Gabriela Ganea
(clasa a IX-a, C.N. Ion Ghica)

Lora - frumoasa blondă de la Antena 1. Am descoperit-o când am auzit la radio melodia „Capu sus”. Imediat, am căutat să aflu mai multe despre ea. Lora este jurata emisiunii „Next Star”. Are o voce inconfundabilă, îmi pare o fire emotivă, este foarte frumoasă și are un suflet de copil.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu