duminică, 9 noiembrie 2014

Aur și bronz pentru Târgoviște: Băieții de la CS AGER au adus acasă încă două medalii la lupte

Georgiana Simion
(cls a XII-a, C.Ec. Ion Ghica)

Ieri, sala Apollo din București a găzduit a opta ediție a competiției Brazilian Jiu-Jitsu Belt League, ce a deschis un nou sezon al Cupei României la BJJ, iar sportivii de la Clubul Sportiv Ager Târgoviște și-au adăugat în palmares două medalii, aur și bronz. 

După ce s-au întors acasă de la ADCC World Championship cu 3 medalii (două de aur și una de argint), băieții de la CS AGER, Bogdan Stroe, Codruț Soare și Ștefan Arsene, antrenați în Arte Marțiale Mixte (MMA), și-au încercat norocul și forța fizică și în luptele la sol și sporturile de contact ce au alcătuit subiectul competiției de Brazilian Jiu-Jitsu. 

La final de circuit, au fost premiați câștigătorii celor 4 centuri: Începători -76 kg – Ciprian Iancu (Daos); Începători +76 kg – Claudiu Bordei (Daos); Avansați -76 kg – Dinu Bucăleț (Absoluto); Avansați +76 kg – Mihai Georgescu (Behring Romania), iar reprezentanții Târgoviștei în competițieau adăugat în palmaresul clubului două medalii: Bogdan Stroe - aur și Codruț Soare - bronz. 

Băieții spun că au simțit lipsa antrenorilor Viorel Staicu și Viorel Gabriel Staicu, fiind singurul concurs la care aceștia nu s-au prezentat, dorind ca elevii să nu devină dependenți de prezența lor. „A fost greu, dar frumos. A fost o experiență în plus pentru noi, deoarece noi nu suntem antrenați în BJJ, dar antrenamentele și-au spus cuvântul, reușind, totuși, să aducem acasă doua medalii”, a declarat Codruț după premiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu