marți, 27 ianuarie 2015

O nouă selecţie de voluntari la EUROPE DIRECT Târgoviște

Bogdan Vintilă 
(cls. a XI-a, Lic. N.Ciorănescu)

Voluntariatul este un mod de viaţă pentru unii, iar Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte se numără deja printre instituţiile care au o vastă experienţă cu voluntarii. Ca în fiecare an, și în 2015 Centrul a organizat o nouă selecţie de voluntari. Aceasta a avut loc astăzi în sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene I.H. Rădulescu din Târgovişte.

Dâmbovițeni de toate vârstele au participat la această selecţie organizată special pentru reînnoirea echipei şi prezentarea planului de activităţi pentru anul în curs. Totodată, a fost lansat Anul European al Dezvoltării şi Cooperării.

După ce s-au prezentat şi au aflat ce pasiuni și calităţi au, participanţii au fost rugaţi sa îşi prezinte motivaţia de a deveni voluntari. Apoi au urmărit un filmuleţ scurt cu imagini de la activităţile Europe Direct. La final, au completat fişele de voluntariat şi au discutat despre viitorul lor ca voluntari. 

Nu uitaţi că a fi voluntar înseamnă a fi un om mai bun care doreşte să se implice pentru a învăţa și a schimba ceva în viața lui de zi cu zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu